Inicio > Noticias y Eventos > Noticias del Sector

Noticias del Sector

Ekran KİRALIK LE Spor Amaçlı (Skorbord) LED
Spor Amaçlı (Skorbord) LED Ekran
 
 

Estadio larda bulunan LED display ekranları ile skor, oyun süresi, canlı yayın gösterebilme, reklam filmleri oynatma, yarışma bilgileri yönetimi, ses ve görüntü senkronlu TV yayınları gibi içerikleri göstere.

Bu özellikleri sayesinde Estadio Pantalla LED ekranları kullanıldıkları stadlarda çok büyük ölçekli şampiyonaların oynanmasını sağlamaktadır.

Pantalla LED del estadio ekranları genellikle futbol sahalarında, basketbol salonlarında, olimpik yüzme havuzlarında, atletizm,  traplen atlamalı spor şampiyonalarında kullanılmaktadır. 

Pantalla LED de estadio ekranların en önemli özellikleri aşağıdaki gibidir:

1. Görüntüleme Özelliği: Tüm uluslararası dillerdeki görüntü y yazıları gösterebilir. Ayrıca canlı olarak ulusal yayınlarda başarıyla gösterilebilir.

2. Skor ve Zaman Özelligi: Elektronik ekipmanları ile sport pantalla led ekranda basketbol ve voleybol müsabakalarında ortaya çıkan zaman ve skor durumlarını anında görüntülenebilmektedir. Maç yapan takımların isimlerini, gol olması durumunda bunun gösterilmesi, skor yapan oyuncuların adlarının gösterilmesi, değişiklik bilgileri, kırmızı ya da sarı kart olduğunda bunun gösterilregir gsterilmesi.

3. Bilgi İşleme Özelliği: Skor ve faul olması durumunda otomatik olarak bunların eklenilmesi, atletizm şampiyonalarında atletlerin koşu süreleri and ekranda tebrik yazısı gibi bilgiler anında gösterilebilir.

4. Acil Durumda Kullanım Özelliği: Pantalla LED deportiva ekranlar kullanıldıkları ülkede hernagi bir acil durum, afet gibi bir durum olması durumunda, insanlara belirtilmesi gereken bilgileri ve acil durum çözüm planlarını internete gerekmeksirin gösterebilizin.

 

Pantalla LED deportiva ekranlar iki farklı türdedir:

Pantalla LED ekranlar marcador.

- Perímetro (Saha Kenari) LED ekranlar.

 

KİRALIK LED Ekranlar

 

Alquiler de pantalla LED EKRAN 

 

 

Alquiler (Kiralama tipi)  Pantalla LED Ekranlar bir çok konserde, organizasyonlarda, broadcast kanallarında başarıyla kullanılmaktadır.

 

Alquiler de pantalla LED Ekranlar; panel led de interior ve exterior, panel led de muro cortina, panel led de malla giibi farklı seçenekleri bulunmaktadır.

 

Consejo de alquiler Pantalla LED Ekranların en önemli özelliği istenilen her yere kolayca götürülebilmeleri ve hızlı bir şekilde kurulabilmeleridir.

 

 

Pantalla LED fija ekranlardan farklı olarak, punta de alquiler led ekranlarda çok hızlı kurulum yapılabilmesi için hanging (asma) aparatları bulunmaktadır.

 

Kullanıldığı yerlerde uzun süreli ve sabit kullanılmadığından dolayı, alquiler de pantalla led ekranlar özel tasarımlı dayanıklı  kasalarla üretilmektedir.

 

Alquiler de pantalla LED Ekran Kasa Yapısı Diagramı: 

 

Alquiler pantalla LED

 

Alquiler pantalla LED

 

 

 

En çok tercih edilen pantalla LED de alquiler para exteriores ekran modelleri: P8mm, P10mm, P12mm, P16mm  de video a todo color llevó ekranlardır.

 

En çok tercih edilen pantalla LED de alquiler para interiores ekran modelleri: P4mm LED negro, P5mm LED negro, P6mm, P8mm  de video a todo color llevó ekranlardır. 

 
 
Pagina anterior: Arco, Curva Pantalla LED Ekran Sistemleri es Bükey Página siguiente: Reklam Amaçlı LED Ekran Publicidad
Contáctenos
Líneas directas

Oficina Tele:86
WhatsApp: + 86 13714518751
Skype: cxg-11

Dirección de Fábrica

Edificio 1, Industria SKW
Zona, Bao'an, Shenzhen, China

Email

[email protected]

Galería de fotos

Más proyectos

Haga clic abajo para hablar
WP: +86-13714518751
Skype: cxg-11
Copyright © 2018-2022 HTL Display Group Co., Ltd. Todos los derechos reservados.  Política de privacidad | SITMAP