Inicio > Noticias y Eventos > Noticias del Sector

Noticias del Sector

LED Ekran Kiralama LED Ekran Kiralama LED SMD ekranlar
LED Ekran Kiralama LED Ekran Kiralama
 
LED Ekranlarımız, kiralama amacı ile tasarlanmış özel modüller sayesinde ister kendi ayakları üzerinde zeminde kurabildiği gibi isterseniz de truss veya vinç üzerine asarak boşlukta istediğiniz açlemeye yölana.
 
 
Kiralama da kullanılan LED ekranlarımız İç ortam (interior) ve dış ortam (exterior) kullanım amaçlarına göre ikiye ayrılır. LED ekranlar SMD ve RGB (TH, Virtual) olmak üzere farklı tiplerde üretilmiş ürünler bulunmaktadır.
 
 
SMD LED ekranlar ile gün ışığında yüksek çözünürlükte görüntü aktarılabilmektedir. Bilgisayarda düşük punto da hazırlanmış sunumlarınızı ve içeriklerinizi, aydınlık ortamlarda en parlak haliyle sunmanızı sağlayan ve yakın mesafeden izlemeye imkan sağlayan 5mm LED gerçek çözeününürl SMD de XNUMX mm de luz LED çözeünürl.
 
 
LED Ekran Sistemleri dış ortamda kurulmaya elverişli olarak üretilmiştir. Dış ortam şartlarından (sıcaklık, nem, yağmur, çamur, toz ve rüzgar vb.) Etkilenmemektedir.
 
 
Organizasyonlarınızın technolojik e interactivo bir yüzü olabilmek adına LED ekran sistemleri kiralama and prodüksiyon talepleriniz için bizim iletişime geçiniz.
 
Pagina anterior: Açık havada llevó ekranlarda Display cubierta Página siguiente: LED multicolor LED Sistema de Video Display
Visite HTL Centro de Productos (Teléfono: +86-13714518751)
Contáctenos
China / Sede

Teléfono: + 86-755-36626032
Mob: + 86 13714518751-

Hong Kong Subsidiario

7 / F, Mong Kok carretera
NO.33 Kowloon, Hong Kong

Email

Investigación: [email protected]
Ventas: [email protected]
Servicio: [email protected]

Copyright © 2014-2016 HTL Display Group Co., Ltd. Todos los derechos reservados.  Política de privacidad | SITMAP